Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Επανήλθαν στις νίκες οι Ορφέας Puma και Εχίνος Σπορ που διατηρούνται στις κορυφαίες θέσεις
Με νίκες επανήλθαν στις επιτυχίες ο Ορφέας Puma και ο Εχίνος Σπορ, με τον τελευταίο να ανεβαίνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα εκμεταλλευόμενος τη νίκη την περασμένη Τετάρτη στον εξ αναβολής αγώνα μέσα στον Ίασμο επί του Μέγα Αλέξανδρου με 0-1, χάρη σε γκολ του Τζουβάρα στο 45' και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ξεκινήσει με δύο δοκάρια.
Την ερχόμενη αγωνιστική έχουμε το ξανθιώτικο ντέρμπι που θα γίνει στο γήπεδο του ΑΟΞ, στη ρεβάνς του 3-3 του πρώτου γύρου, όπου ο Εχίνος Σπορ πέρυσι έφυγε με το 3ποντο.
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ - ΟΡΦΕΑΣ PUMA
Στους τρεις βαθμούς μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας ο Ορφέας Puma Ξάνθης που πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την έδρα του Καλαμπακίου. Το χθεσινό ματς ήταν επεισοδιακό και ολοκληρώθηκε στο 107' ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από το διαιτητή της συνάντησης Στραντζαλίδη. Ο Μουμίνογλου στο 90' άνοιξε το σκορ για τον Ορφέα και μετά από δεκάλεπτη διακοπή ο Βασιλειάδης στο 105' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το τελικό 2-0.ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Μεμέτογλου, Καραγκιόζης, Μαυρόπουλος, Μουμίν, Καργιώτης, Κετσιεμενίδης, (75' Καλιζτή), Βασιλειάδης, Σουκρίογλου (46΄ Μουμίνογλου), Μαλαδένης, Χαλήλ Ιμπραήμ, Τορομανίδης (67' Χατζή Ογλου).
ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ - ΣΑΠΠΕΣ
Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασε ο Εχίνος Σπορ που επιβλήθηκε με 2-1 της Ελπίδας Σαππών. Ο Γιαπουτζής στο 55' άνοιξε το σκορ και στο 85' ο Μπαντάκ έκανε το 2-0. Ο Μιχαηλίδης στο 88' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ οι γηπεδούχοι πέτυχαν καθαρό γκολ στο 10' το οποίο κακώς ακυρώθηκε από το διαιτητή της συνάντησης.ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Πανδράκης, Σερίφογλου, Μελισσόπουλος, Πελτεκίδης, Τζουβάρας (75΄ Γιουρούκ), Δεσύλλας (87' Μαραντάς), Γιαπουτζής (57' Κουράκ), Μπαντάκ, Παπαγεωργίου, Ιμπράμογλου, Πεχλιβανίδης.ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Δυο πολύτιμους βαθμούς άφησε στις Κρήνιδες ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας που αναδείχθηκε ισόπαλος με τον τοπικό Κεραυνό. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία και μετά το ματς εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας.
Συναρπαστική ήταν η αναμέτρηση μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και της ΑΕ Πιερέων με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στη νίκη και να μπαίνουν ξανά στη διεκδίκηση της ανόδου.
Τις ελπίδες παραμονής διατήρησε ζωντανές η Δόξα Πετρούσας μετά την επικράτηση επί του Βρασίδα Νέας Περάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου