Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Επιτέλους ενδιαφέρον για την οδό Βουλγαροκτόνου
Εδώ και μήνες οι κάτοικοι της Βουλγαροκτόνου ζητούν τη συνδρομή του δήμου προκειμένου να απομακρυνθούν από τα πεζοδρόμια μπάζα που εμποδίζουν τη διέλευση των πεζών χωρίς κανείς να ακούσει τη φωνή τους.
Επιτέλους όμως το πρόβλημα λύνεται αφού αυτή τη φορά ο νέος αρμόδιος αντιδήμαρχος επέλεξε να ακούσει τις διαμαρτυρίες των δημοτών αντί να αδιαφορεί για την καθημερινότητα όπως συνέβαινε έως σήμερα.

Έπρεπε τελικά να τοποθετηθεί ένας άνθρωπος ο οποίος έχει σχέση με την καθημερινότητα του πολίτη στην αρμόδια αντιδημαρχία προκειμένου απλά ζητήματα που ταλαιπωρούν τον κόσμο να επιλυθούν.
Παράδειγμα η οδός Βουλγαροκτόνου στην οποία εδώ και μήνες υπάρχουν καταγγελίες για παρατημένα μπάζα στα πεζοδρόμια χωρίς κανείς μέχρι σήμερα να συγκινηθεί.

Σαμπρή Μπεκτές: αντιδήμαρχος Ξάνθης

«Πράγματι τέτοια κρούσματα υπάρχουν και ένα απλό παράδειγμα αποτελεί η οδός Βουλγαροκτόνου όπου μετά από καταγγελία του Καναλιού 6 πήγα εγώ ο ίδιος και διαπίστωσα ότι από την ανατολική πλευρά της εισόδου στη Βουλγαροκτόνου κάποιος, προσωπικά πιστεύω ότι ήταν κάποιος συμπολίτης μας και δεν πιστεύω ότι πρόκειται για κάποια δημόσια υπηρεσία, έκανε την εργασία του και πάνω στο πεζοδρόμιο άφησε τα μπάζα, με αποτέλεσμα ο δρόμος για τους πεζούς να μην είναι προσβάσιμος.
Μετά διαπίστωσα και άλλα πράγματα, κυρίως στον οδό Βουλγαροκτόνου όπου κάποιος έχει πάει, έχει κάνει την εργασία του και έχει αφήσει μια λακκούβα μέσα στο δρόμο, γενικά τέτοια κρούσματα υπάρχουν πολλά. Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι και δημόσιες υπηρεσίες όπως είναι η ΔΕΗ ή ο ΟΤΕ, πολλές φορές κάνουν κάποιες απαραίτητες εργασίες αλλά τα μπάζα δεν τα μαζεύουν, τα αφήνουν πάνω στο δρόμο ή πάνω στο πεζοδρόμιο. Εκεί λοιπόν θα παρέμβει σίγουρα η δημοτική αρχή, αυτή η ασυδοσία δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Πρακτική που αποδεικνύει ότι τελικά ορισμένα πράγματα που συνιστούν στην καθημερινότητά μας μπορούν εύκολα να βρουν λύση αρκεί να υπάρχει και το αντίστοιχο ενδιαφέρον από τη δημοτική αρχή η οποία μάλλον επικεντρώνει στα μεγάλα, ξεχνώντας τα μικρά που ίσως είναι και σημαντικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου