Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Με το… αριστερό ξεκίνησαν το β΄ γύρο Ορφέας Puma και Εχίνος Σπορ
Αυλαία του δευτέρου γύρου είχαμε στον πρώτο όμιλο της Δ΄ Εθνικής, με φτωχό απολογισμό - μία ισοπαλία και μία ήττα - για τους δύο εκπροσώπους μας Ορφέα Puma και Εχίνο Σπορ. Βέβαια η ομάδα της ορεινής περιοχής είχε πιο δύσκολο έργο αφού αγωνιζόταν στην έδρα της πρωτοπόρου Ηράκλειας, που σε συνδυασμό με ότι γνώριζαν το αποτέλεσμα του άλλου εκπροσώπου μας – έγινε ο αγώνας το Σάββατο – ήθελαν τη νίκη για να αποκτήσουν διαφορά ασφαλείας πέντε βαθμών, κάτι το οποίο και πέτυχαν.
Ο Ορφέας Puma παρεχώρησε στην έδρα του τη δεύτερη φετινή ισοπαλία, μετά από αυτή με το Γεφυρούδι και τέταρτη συνολικά στις 16 αγωνιστικές.
Ο Εχίνος Σπορ με τον… αέρα των καλών εμφανίσεων μακριά από την έδρα του, έχασε στην Ηράκλεια στο παρά δέκα (80΄), πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Να πούμε ότι ήταν μόλις η δεύτερη εκτός έδρας ήττα για το συγκρότημα του Τόλη Κουτρουλού.
ΟΡΦΕΑΣ PUMA - ΣΟΥΦΛΙ
Ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Ξάνθη, ο Ορφέας δεν μπόρεσε να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του, παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2 στον Έβρο Σουφλίου. Το κρύο που επικρατούσε επηρέασε και τις δύο ομάδες αφού όλα τα γκολ επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο 11’ ο Χαλίλ Νταΐ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως στο 17' ο Χαλαμκουτσίδης ισοφάρισε σε 1-1. Ο Μουμίνογλου στο 28' έβαλε πάλι σε θέση οδηγού τον Ορφέα πετυχαίνοντας το 2-1, όμως ο Καρακλίδης στο 31' ισοφάρισε εκ νέου στο τελικό 2-2.
ΟΡΦΕΑΣ PUMA: Κισά Ομέρ, Καραγκιόζης (83’ Χατζίογλου), Μαυρόπουλος, Μουμίν, Γκαριότης, Κιτσαμενίδης (70’ Καλιντί), Αρσενιάδης, Σουκρήογλου, Μαλαδένης, Χαλίλ Νταΐ, Μουμίνογλου (85’ Θωμαΐδης)
ΗΡΑΚΛΕΙΑ - ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ
Στους πέντε βαθμούς αύξησε τη διαφορά του από το δεύτερο της κατάταξης Ορφέα Puma Ξάνθης, ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας καθώς επιβλήθηκε με 1-0 του Εχίνου Σπορ. Ο Κρυστάλλης στο 80΄ χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους, φτάνοντας τα 11 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη η ομάδα του Τόλη Κουτρουλού αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα αφού σύμφωνα με την απόδοσή της δικαιούταν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, αφού δεν περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, χάνοντας ευκαιρίες με τους Πεχλιβανίδη, Γιαπουτζή.
ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Πανδράκης, Σερίφογλου, Μελισσόπουλος, Πελτεκίδης, Τζουβάρας, Πεχλιβανίδης, Πατένταλης (86΄ Ιμπραήμογλου), Αλή Ογλού, Γιαπουτζής, Μαραντάς (56΄ Φάτσης, 85΄ Δημητρακάς), Παπαγεωργίου.
ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που νίκησε την Ένωση Θράκης, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αμοιρόπουλου στο 34' και ελπίζει στη σωτηρία αν πάρει και το αναβληθέντα την Τετάρτη με τον Εχίνο Σπορ. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της ομάδας της Κομοτηνής στο φετινό πρωτάθλημα.
Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη που την διατηρεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέτυχαν οι Πιερείς επί του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γεφυρουδίου.
ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ
Την Τετάρτη στις 15:00 ολοκληρώνονται οι εκκρεμότητες του 1ου ομίλου με τη διεξαγωγή των αγώνων Μ. Αλέξανδρου Ιάσμου – Εχίνου Σπορ και Έβρου Σουφλίου – Δόξας Πετρούσας, αν το θέλουν και οι καιρικές συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου