Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Ξανά ισόβαθμοι Εχίνος Σπορ και Ορφέας Puma στην 5η θέση
Μία ήττα και μία νίκη ήταν ο απολογισμός των δύο εκπροσώπων μας στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Ο Εχίνος Σπορ κέρδισε με το δεύτερο φετινό μεγάλο σκορ μετά το 6-2, 5-2 τον Μέγα Αλέξανδρο Γεφυρουδίου Σερρών και έπιασε στην 5η θέση τον Ορφέα Πούμα με 21 βαθμούς, που έχασε στην Πετρούσα Δράμας από την τοπική Δόξα.
ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ – ΓΕΦΥΡΟΥΔΙ
Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Εχίνος Σπορ επικράτησε με 5-2 του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γεφυρουδίου. Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20' με τον Καπρινιώτη δεν κατάφεραν να φύγουν με κάποιο βαθμολογικό όφελος από το ματς. Δέκα λεπτά αργότερα, Δεσύλας ισοφάρισε σε 1-1 και ο Μπαντάκ στο 33' έκανε το 2-1. Ο ίδιος παίκτης στο 40' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 50' ο Δεσύλλας έκανε το 4-1 οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 65' με τον Καραμπάτσιο. Ο Δεσύλλας βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 90' γράφοντας το τελικό 5-2.
ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Παντράκης, Κουράκ, Αλή, Παπαγεωργίου, Τζουβάρας, Δεσύλλας, Οζάϊ, Φατσής (70΄ Αταλάι), Μπαντάκ (85΄ Γιουρούκ), Γιαπουντζής (80΄ Μαραντάς), Μεσούτ.
ΠΕΤΡΟΥΣΑ - ΟΡΦΕΑΣ PUMA
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της αγωνιστικής διεξήχθη στην Πετρούσα με την τοπική Δόξα να φτάνει στη νίκη με 3-2 κόντρα στον Ορφέα Puma. Ο Μπάτσιος στο 17' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους όμως έξι λεπτά αργότερα ο Σταύρος Βασιλειάδης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 55' Τσικακτσί έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους αλλά στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και πάλι με τον Μουμίν Ιμπραήμ. Τελικά στο 63' ο Δ. Κότιος έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα που έμελε να είναι και το τελικό σκορ 3-2 υπέρ της Δόξας.
ΟΡΦΕΑΣ PUMA: Κισά Ομέρ, Καραγκιόζης (59΄ Κιοσσέ, 72΄ Καλεντζή), Μαυρόπουλος, Μουμίν, Σουκρή Ογλου, Κετσιεμενίδης, Βασιλειάδης, Τορομανίδης (80΄ Χαλήλ Ιμπραήμ Γ.), Μαλαδένης, Χαλήλ Ιμπραήμ Χ., Μουμίν Ογλού.
ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ
Στον γειτονικό Ίασμο πηγαίνει ο Εχίνος Σπορ την Κυριακή, που έχει όλα τα φόντα να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα, ενώ δεν πρέπει να διαφύγει το γεγονός ότι τις τελευταίες δύο αγωνιστικές η ομάδα της Κομοτηνής έχει μία νίκη και μία ισοπαλία και καλή ψυχολογία.
Δύσκολη η αποστολή του Ορφέα Puma, παρότι αγωνίζεται στο γήπεδο του ΑΟΞ αφού υποδέχεται τον πρωτοπόρο Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας, αλλά η Ξανθιώτικη ομάδα με όπλο την καλή της έδρα ξέρει να τα βγάζει πέρα ειδικά στα δύσκολα.
ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Ο μεγάλος νικητής της αγωνιστικής ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας που επιβλήθηκε άνετα της Ελπίδας Σαππών και εκμεταλλευόμενος την ήττα του Έβρου Σουφλίου από τον Εθνικό Γαζώρου ξέφυγε με έξι βαθμούς στην κορυφή.
Τη χαρά της νίκης ύστερα από 12 αγωνιστικές ένιωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που πήρε το «παρθενικό» του τρίποντο, επικρατώντας του επίσης νεοφώτιστου Καλαμπακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου