Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Από την επίσκεψη στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Εβδομάδας Αγάπης» βρέθηκαν στο Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος στο Παράρτημα της Ξάνθης, όπου μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά του κέντρου.
Για μια ακόμη φορά ο ΣΕΠΚ και ο ΠΣΑΚ χάρισαν χαμόγελα και συγκίνηση, ενώ υποσχέθηκαν ότι θα είναι στο πλευρό των ανθρώπων και των παιδιών του κέντρου. Εκ μέρους των δυο Συνδέσμων το παρόν έδωσαν οι αθλητές και ο προπονητής της ομάδας της Makro Ξάνθης Παναγιώτης Κοντογιάννης, αλλά και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.
Ο Δημήτρης Μασλαρινός αναφερόμενος στην επίσκεψη στο Κέντρο τόνισε:
«Ο Σύνδεσμός μας και ο Σύνδεσμος των Προπονητών έδειξαν και πάλι το κοινωνικό τους πρόσωπο χαρίζοντας χαμόγελα, αγάπη και υποστήριξη στο κοινωνικό έργο του Ψυχολογικού Κέντρου. Θα είμαστε πάντα δίπλα σε όλους όσοι μας χρειάζονται» ενώ ο Στράτος Νησιώτης από την πλευρά του πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό αυτοί οι άνθρωποι να έχουν την υποστήριξη μας όχι μόνο αυτές τις μέρες αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Εμείς θα είμαστε πάντα ενωμένοι και θα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου