Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Στην 2 η θέση ο Ορφέας Puma με θρίαμβο (2-0) επί της Ηράκλειας
Και ο πρωτοπόρος του πρώτου ομίλου της Δ΄ Εθνικής Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας γνώρισε την δύναμη του γηπέδου του Ορφέα Puma, ο οποίος υποχρεώθηκε στην δεύτερη φετινή του ήττα. Ναπούμε ότι οι έξι από τις επτά ομάδες που επισκέφτηκαν μέχρι σήμερα το γήπεδο του ΑΟΞ έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι εκτός από το Γεφυρούδι.
Ο άλλος εκπρόσωπός μας Εχίνος Σπορ δεν αγωνίστηκε στον Ίασμο αφού το γήπεδο κρίθηκε ακατάλληλο από τον διαιτητή, και πλέον η ΕΠΟ θα αποφασίσει την νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης.
ΟρφέαΣ Puma – ΗΡΑΚΛΕΙΑ
Στη δεύτερη φετινή του ήττα υποχρέωσε τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας ο Ορφέας Puma που σκαρφάλωσε, προσωρινά στη δεύτερη θέση. Οι παίκτες του Δημήτρη Τηλαβερίδη επιβλήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Μαλαδένη (72') και Σταύρου Βασιλειάδη (83'). Από την πλευρά τους οι πρωτοπόροι είχαν δοκάρι στο 13' με τον Κρυστάλλη, ενώ έμειναν και με δέκα παίκτες στο 75' εξαιτίας της αποβολής του Δούμα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Κισάομερ, Καραγκιόζης, Τορομανίδης (46' Κιοσέ), Μουμίν, Σουκρίογλου, Κετσκεμενίδης, Βασιλειάδης (85' Θωμαΐδης), Χαλίλ Ιμπραήμ Γ., Μαλαδένης, Χαλίλ Ιμπραήμ Χ. (90' Καδρής), Μουμίν ΟγλούΙΑΣΜΟΣ - ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ
Για πέντε λεπτά παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του Έβρου Σουφλίου και της Δόξας Πετρούσας καθώς η μεταξύ τους αναμέτρησης διεκοπη εξαιτίας της δυνατής βροχής. Οι αναμετρήσεις της ΑΕ Πιερέων με την Ένωση Θράκης και του Μέγα Αλ. Ιάσμου με τον Εχίνο Σπορ αναβλήθηκαν εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής που δεν επέτρεψε την ομαλή διεξαγωγή τους.
ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ
Είκοσι μέρες έχουν μπροστά τους οι ομάδες της Δ΄ Εθνικής μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, λόγω των αργιών των Χριστουγέννων και του νέου έτους. Εκτός και αν ορισθούν οι τρεις αγώνες που δεν έγιναν λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων. Και οι δύο εκπρόσωποί μας αγωνίζονται μακριά από τις έδρες τους. Ο Ορφέας Puma στις Σάππες και ο Εχίνος Σπορ στον Γάζωρο.
ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Βρασίδας Νέας Περάμου που πέτυχε το γκολ της νίκης στο 92΄ επί της Προσοτσάνης.
Τρεις πολύτιμους βαθμούς προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Κεραυνός Κρηνίδων που πέρασε νικηφόρα απο την έδρα του Μέγα Αλ. Γεφυρουδίου, ενώ θύμα...έκπληξης έπεσε ο Εθνικός Γαζώρου που ηττήθηκε εκτός έδρας από το Καλαμπάκι. Αγώνας...διαφήμιση του ποδοσφαίρου διεξήχθη στην Ελευθερούπολη μεταξύ του τοπικού Ορφέα και της Ελπίδας Σαππών η οποία έληξε ισόπαλη με σκορ 3-3. Οι γηπεδούχοι αν και έχαναν με 1-3 μέχρι το 90ο λεπτό κατάφεραν να σώσουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου