Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ / 1ος ΟΜΙΛΟΣ
Με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Εβρίτη διαιτητή Εχίνος Σπορ - Ορφέας Puma 3-3

Δεν ανέδειξε νικητή το πρώτο ξανθιώτικο ντέρμπι που έγινε στον Εχίνο μεταξύ του Εχίνου Σπορ και του Ορφέα Puma. Το τελικό 3-3 μπορεί να ενθουσίασε τον κόσμο που βρέθηκε στην ορεινή περιοχή για να παρακολουθήσει το ντέρμπι, όμως άφησε με παράπονα και τις δύο ομάδες.
Ο Ορφέας Puma προηγήθηκε με 0-2 και 1-3 και ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω (Μελισσόπουλος στο 43΄ με δεύτερη κίτρινη), δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη.
Ο Εχίνος Σπορ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ξεπερνώντας την κόντρα διαιτησία των Εβριτών Δεφελούδη (Ρούμελη – Τσίκα) ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, να κάνει την ανατροπή, μέχρι όμως την ισοπαλία.
ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 12ο λεπτό: Ο Καλεντζή Γιασίν εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και με σουτ έκανε το 0-1.
Στο 16ο λεπτό: Ο Μουμίν Τουγιάλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν υπήρχε φάουλ στη φάση.
Στο 70ο λεπτό: Κεφαλιά πάσα του Τζουβάρα στον Οζάϊ, ο τελευταίος με σουτ μειώνει σε 1-2.
Στο 74ο λεπτό: Ο Χατζή Ογλού από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιτ ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 1-3.
Στο 85ο λεπτό: Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πεχλιβανίδη, σε χέρι του Μουμίν Ημήτ, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3.
Στο 90+: Σέντρα του Φατσή, πρώτη κεφαλιά του Τζουβάρα στον Κουράκ Ερκάν και με τον ίδιο τρόπο ισοφαρίζει σε 3-3.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Εχίνος Σπορ (Κουτρουλός): Πανδράκης, Οζάϊ, Χ#Αθανασίου, Παπαγεωργίου, Αλή Γκιουνγκιόρ (30΄ Κουράκ Ερκάν), Τσακήρ Σουλεϊμάν Τζεμ (30΄Φατσής), Δεσύλας, Τζουβάρας, Σαλή Μεσούτ, Πεχλιβανίδης, Παντελής (30΄ Μελισσόπουλος).
Ορφέας Puma (Τηλαβερίδης): Κισά Ομέρ Κοραϊ, Καραγκιόζης, Μαυρόπουλος (88΄Χασάν Σουκρή), Μουμίν Ημίτ, Καριώτης, Μαλαδένης, Βασιλειάδης, Σουκρή Σουκρή (70΄ Μεμέτογλου), Καλλεντζή Γιασίν (55΄Χατζή Ογλού), Χαλήλ Ιμπραήμ, Μουμίν Τουγιάλ.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τις Κρηνίδες υποδέχεται ο Ορφέας Puma την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο του ΑΟΞ, ενώ ο Εχίνος Σπορ αγωνίζεται στο Σουφλί με τον Έβρο, που ρέφαρε την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής.
ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΚΟΡΥΦΗΣ
Αχώριστοι έμειναν οι τρεις της κορυφής αφού κέρδισαν και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Η Ηράκλεια στην έδρα της και οι Πιερείς με την Προσοτσάνη εκτός έδρας. Χωρίς βαθμό συνεχίζει το Γεφυρούδι Σερρών, ενώ η Ένωση Θράκης ξεκίνησε με -6 βαθμούς από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου