Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Ποδαρικό με εκτός έδρας νίκες για Ορφέα Puma και Εχίνο Σπορ
Ποδαρικό με το δεξί έκαναν οι δύο εκπρόσωποί μας στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, αφού πέτυχαν πολύ μεγάλες εκτός έδρας νίκες.
Ο Ορφέας puma κέρδισε στις Σάππες την Ελπίδα και ο Εχίνος Σπορ με την καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει μακριά από την έδρα του, έβαλε τέρμα στα όνειρα του φιλόδοξου Εθνικού Γαζώρου Σερρών κερδίζοντάς τον με 0-1 και βρέθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε περίπτωση νίκης την προσεχή Τετάρτη στον αναβληθέντα αγώνα στον Ίασμό, θα έχουμε διπλή ξανθιώτικη συγκατοίκηση στη δεύτερη θέση. Αυτή η ταυτόχρονη εκτός έδρας επιτυχία των ομάδων μας ήταν η πρώτη στη φετινή περίοδο και ελπίζουμε να επαναληφθεί και άλλες φορές.
ΣΑΠΠΕΣ - ΟΡΦΕΑΣ PUMA
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σταύρο Βασιλειάδη ο οποίος πέτυχε και τα δυο τέρματα ο Ορφέας Puma Ξάνθης επιβλήθηκε 2-0 την Ελπίδα Σαππών και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το σκορ άνοιξε στο 75' ο Βασιλειάδης και στο 82' έκανε το 2-0 με ατομική προσπάθεια και ιδανικό πλασέ. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 87' εξαιτίας της αποβολής του Σαπαλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.ΟΡΦΕΑΣ PUMA ΞΑΝΘΗΣ (Τηλαβερίδης): Κισά Ομέρ, Καραγκιόζης, Μαυρόπουλος, Μουμίν, Σουκρίογλου, Κετσκεμενίδης, Βασιλειάδης, Θωμαΐδης (55' Καλεντζή), Μαλαδένης, Τορομανίδης (62' Χατζή Ογλου), Μουμίνογλου (89' Χαλίλ)
ΓΑΖΩΡΟΣ – ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με πολύ καλή εμφάνιση, σημείωσε ο Εχίνος Σπορ που επιβλήθηκε με 1-0 του Εθνικού Γαζώρου και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και βλέπει λίγο πιο πάνω.
Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Αλήογλου Γκιοκόρ στο 17' και έκτοτε οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα.ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Πανδράκης, Κουράκ, Μελισσόπουλος, Τσελτεκίδης, Τζουβάρας, Παντελής, Δεσύλας, Αλήογλου (46΄ Δηματρακάς), Γιαπουτζής (64΄ Τσακίρ Σουλεϊμάνογλου), Μπαντάκ (87΄ Σερίφογλου), Φατσής.
ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Την πετυχημένη πορεία του που τον φέρνει στην κορυφή του 1ου ομίλου συνέχισε ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας που επικράτησε και του μαχητικού Έβρου Σουφλίου.
Με το βαθμό της ισοπαλίας, απέδρασε το Καλαμπάκι από την έδρα της Δόξας Πετρούσας. Η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα και οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμα και στη νίκη αν αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη μεταξύ της Ένωσης Θράκης και της Προσοτσάνης το οποίο έληξε ισόπαλο με τη γηπεδούχο ομάδα να «σβήνει» την αρνητική βαθμολογία που κουβαλούσε από την Γ΄ Εθνική.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ
Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ προχώρησε την περασμένη Παρασκευή στον ορισμό των αναβληθέντων αγώνων της 13ης αγωνιστικής της 20-12-2009: Έβρου Σουφλίου – Δόξα Πετρούσας (Συνέχιση από το 6΄), Πιερείς 2004 – Ένωση Θράκης και Ίασμου – Εχίνου Σπορ. Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 15:00.
ΑΥΛΑΙΑ Α΄ ΓΥΡΟΥ
Την τελευταία αγωνιστική έχουμε την ερχόμενη Κυριακή και σ΄ αυτό το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ο Ορφέας Puma αγωνίζεται και πάλι μακριά από το γήπεδό του στην Ελευθερούπολη με το συνονόματό του, ενώ ο Εχίνος Σπορ υποδέχεται τη Δόξα Πετρούσας, που βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου