Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ / 1ος ΟΜΙΛΟΣ
Τούρμπο 4Χ4 ο Ορφέας Puma στο γήπεδό του – Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Εχίνο Σπορ
Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής οι δύο εκπρόσωποί μας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.
Και οι Πιερείς Καβάλας αισθάνθηκαν τη δύναμη της έδρας του Ορφέα Puma φεύγοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με μηδέν στις αποσκευές τους, ενώ παράλληλα αύξησε σε τέσσερις τις νίκες σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις.
Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Εχίνο Σπορ που πέρασε πιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό 1-2 από τις Κρηνίδες κερδίζοντας τον Κεραυνό που συνεχίζει να βρίσκεται στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα στην καβαλιώτικη ομάδα που η θέση της είναι να πρωταγωνιστεί.
ΟΡΦΕΑΣ PUMA – ΠΙΕΡΕΙΣ 2004
Στο Σαββατιάτικο αγώνα ο Ορφέας Puma υποχρέωσε τους Πιερείς 2004 να μείνουν για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από τη νίκη, κερδίζοντάς την με 2-0.
Οι γηπεδούχοι παρά την υπεροχή τους και παρότι έπαιζαν για πρώτη φορά χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ Σταύρο Βασιλειάδη, κατάφεραν να πετύχουν και τα δύο γκολ που έκριναν τον αγώνα σε ένα λεπτό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 44΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μουμίν Τουγιάλ, που είχε κερδίσει ο Σουκρή όταν ανατράπηκε, και στο επόμενο λεπτό ο Κιοσέ με πλασέ έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό αφού οι Καβαλιώτες φάνηκαν επηρεασμένοι από αυτή την εξέλιξη και δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην επανάληψη. Και στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες του Δημήτρη Τηλαβερίδη είχαν τον έλεγχο και αν ήταν πιο προσεκτικοί οι επιθετικοί του τότε ο δείκτης του σκορ θα ήταν ακόμη μεγαλύτερος.
ΚΡΗΝΙΔΕΣ - ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ
Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι εκτός έδρας ο Εχίνος Σπορ ήταν αήττητος. Απλώς τις περισσότερες φορές η ομάδα του Τόλη Κουτρουλού είχε σταθεί άτυχη στην τελική προσπάθεια φεύγοντας με την παρηγοριά του ενός μόλις βαθμού.
Την Κυριακή το απόγευμα στις Κρηνίδες ο Εχίνος Σπορ πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη επί του Κεραυνού με σκορ 1-2.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι από την αρχή, πίεσαν, επέβαλαν το ρυθμό τους και κατάφεραν στα μέσα του ημιχρόνου να πετύχουν δύο γκολ με τους Παντελή και Δεσσύλα και να βάλουν γερά θεμέλια από το πρώτο 45λεπτο προηγούμενοι με 2-0. Στην επανάληψη συνέχισαν με το ίδιο πάθος και θα μπορούσαν να δώσουν τέλος στις ελπίδες των γηπεδούχων για κάτι καλό, αν δεν ακυρωνόταν κακώς ως οφσάιτ γκολ του Μπαντάκ. Οι Καβαλιώτες πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 78΄ χωρίς στη συνέχεια να έχουμε κάτι περισσότερο.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δύσκολη έξοδο έχει ο Ορφέας Puma την Κυριακή, που αγωνίζεται στην Προσοτσάνη με την ομώνυμη ομάδα ενώ στον Εχίνο αγωνίζεται ο Εχίνος Σπορ που υποδέχεται τον Βρασίδα Ν. Περάμου, μια ομάδα στα μέτρα του και εύκολα ή δύσκολα πρέπει να προσθέσει στο ενεργητικό του το 3ποντο.
ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Η εκτός έδρας νίκη του Σουφλίου στο ντέρμπι του Έβρου επί της Ένωσης Θράκης, η άνετη νίκη της πρωτοπόρου Ηράκλειας στο ντέρμπι των Σερρών και η ισοπαλία στην Ελευθερούπολη, έφερε μερικές ανακατατάξεις στην κορυφή με τη νεοφώτιστη ομάδα του Σουφλίου να μένει μόνη δεύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου