Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Με στόχο την απόλυτη ανατροπή ο Φώτης Καραλίδης ετοιμάζει ήδη το ψηφοδέλτιό του Στόχος πλέον του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη μετά και το παραπάνω κι από καλό αποτέλεσμα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου δεν είναι άλλος από το δήμο και τη νομαρχία και μάλιστα πληροφορίες θέλουν τον υποψήφιο νομάρχη του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη Φώτη Καραλίδη να έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για το σχηματισμό του συνδυασμού του με μοναδικό στόχο τη νίκη στις νομαρχιακές εκλογές του 2010. Από τη μεριά του ο ίδιος ο Φώτης Καραλίδης σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου τονίζει πως αυτό μπορεί να αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς αλλά όχι και για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία το περίμεναν και μάλιστα αυτό το αποτέλεσμα γεννά για τους ίδιους νέα δεδομένα και νέες προσδοκίες σε ότι αφορά στα τοπικά πράγματα.
Αναφορικά με το ερώτημα αν όντως έχει ξεκινήσει τη δημιουργία της λίστας με τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του, ο κύριος Καραλίδης ήταν ξεκάθαρος λέγοντας πως όχι τώρα αλλά την επομένη ακριβώς των νομαρχιακών εκλογών του 2006, ξεκίνησε την προετοιμασία του για τις εκλογές του 2010 με μοναδικό στόχο να υπάρξει μια πλήρης ανατροπή στη νομαρχία της Ξάνθης. Ο στόχος αυτός ουσιαστικά θα επιτευχθεί μέσα από δύο βασικές για τον κύριο Καραλίδη κατευθύνσεις. Η πρώτη έχει να κάνει με την άσκηση μιας σωστής, ποιοτικής και πραγματικής αντιπολίτευσης μέσα στο νομαρχιακό συμβούλιο, αναδεικνύοντας ζητήματα, καταθέτοντας προτάσεις όπως για το χωροταξικό, την αποβιομηχάνιση, την καλλιέργεια του καπνού αλλά και για την ίδια τη λειτουργία της νομαρχίας.
Επόμενο, ωστόσο, κατά τον κύριο Καραλίδη είναι παράλληλα με αυτή τη δράση του συνδυασμού του εντός του νομαρχιακού συμβουλίου, να υπάρξει και έρευνα σε πρόσωπα για τη στελέχωση του επόμενου ψηφοδελτίου ώστε να έρθει η τελική ανατροπή. Απλά μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου η προσπάθεια αυτή εντάθηκε ώστε η λίστα με τους υποψηφίους να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και οι υποψήφιοι να έχουν μπροστά τους ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να προετοιμάσουν την προεκλογική τους εκστρατεία. Όσο για τα ονόματα των προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Φώτη Καραλίδη στις νομαρχιακές εκλογές του 2010, θα είναι οι ήδη εκλεγμένοι με το συνδυασμό νομαρχιακοί σύμβουλοι, εκείνοι που ήταν και το 2006 υποψήφιοι αλλά δεν εκλέχθηκαν καθώς και ορισμένα ακόμα νέα πρόσωπα τα οποία ο κύριος Καραλίδης δε θέλησε να αποκαλύψει ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου