Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ / 1ος ΟΜΙΛΟΣ
Θετικός ο απολογισμός για Ορφέα Puma και Εχίνο Σπορ

Το πρώτο γκολ του Σταύρου Βασιλειάδη, ήταν αυτό που έδωσε την νίκη στον Ορφέα Puma κόντρα στον Κεραυνό Κρηνίδων, στην συνάντηση που έγινε στο γήπεδο του ΑΟΞ. Η Ξανθιώτικη ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο 43΄ και τελικά αποδείχθηκε αρκετό για την δεύτερη φετινή νίκη της. Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με πολλές ελλείψεις ήρθαν στην Ξάνθη με αμυντικούς προσανατολισμούς και το τελικό 1-0 ήρθε σαν επιβράβευση της προσπάθειάς τους,
ΤΡΙΤΗ συνεχόμενη ισοπαλία για τον Εχίνο Σπορ και πρώτη χωρίς γκολ, ήταν αυτή που επιτεύχθηκε στο Σουφλί κόντρα στον νεοφώτιστο, Έβρο. Η ομάδα του Τόλη Κουτρουλού αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα αφού ήταν καλύτερη, επέβαλε τον ρυθμό της, δημιούργησε τις φάσεις, αλλά στάθηκε άτυχη μια και δεν μπόρεσαν οι παίκτες του (Δεσύλας, Πεχλιβανίδης, Οζάϊ), να πετύχουν κάποιο γκολ που θα τους χάριζε την πρώτη νίκη.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Με δύο νεοφώτιστες ομάδες αγωνίζονται οι δύο εκπρόσωποί μας την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, η οποία θα αρχίσει στις 15.00΄. Ο Ορφέας PUMA θα αγωνιστεί με την Ν. Πέραμο εκτός έδρας και ο Εχίνος Σπορ στην έδρα του με το Καλαμπάκι. Δύο ομάδες που εύκολα ή δύσκολα πρέπει να τις κερδίσεις γιατί μέχρι τώρα με την πορεία τους, συγκαταλέγονται σ΄ αυτές που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους και αν τις υποτιμήσεις θα σου κάνουν την ζημιά.
ΡΕΤΙΡΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ
Οι ήττες της Ηράκλειας στην Αλεξανδρούπολη και της Προσοτσάνης στην έδρα της από τον Γάζωρο, έδωσε την δυνατότητα στους Πιερείς Καβάλας να μείνουν μόνοι πρώτοι, χάρη στον βαθμό που παρεχώρησαν στην έδρα τους στην Πετρούσα, η οποία ισοφάρισε σε 1-1.
Την πρώτη νίκη πέτυχε η νεοφώτιστη των Σερρών ομάδα του Γεφυρουδίου, όπως και η Ένωση Θράκης πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-2, που οδεύει στην εξάλειψη των αρνητικών έξι βαθμών που «κουβαλάει» από την περσινή περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου