Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Μια γροθιά το δημοσιογραφικό επιτελείο Καναλιού 6 και Τόλμης

Σε γνωστό στέκι της παλιάς πόλης και συγκεκριμένα σε αυτό του συλλόγου Μικρασιατών βρέθηκε την Τετάρτη το βραδύ όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του Καναλιού 6 και της Τόλμης όπου και παρέμεινε μέχρι την ώρα που έκλεισε ο σύλλογος. Το κέφι δεν άργησε να έρθει αφού το καλό τσίπουρο σε συνδυασμό με την ανεπανάληπτη ορχήστρα αποτέλεσαν έναν πολύ σοβαρό λόγο για να αδειάσουν τα τραπέζια και να γεμίσει η πίστα. Βέβαια η διασκέδασή τους δε σταμάτησε εκεί αφού μετά συνέχισαν την πολύ όμορφη βραδιά τους σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης απ’ όπου και έφυγαν τις πρώτες πρωινές ώρες. Η διάθεση για διασκέδαση, χορό καθώς και φιλικά πειράγματα ήταν κάτι παραπάνω κι από εμφανής από την πρώτη στιγμή, με αποτέλεσμα να μη θέλει κανείς να τελειώσει η συγκεκριμένη νύχτα.
Το έτσι κι αλλιώς πολύ καλό κλίμα που ειδικά την περίοδο αυτή επικρατεί στις τάξεις τόσο του Καναλιού 6 όσο και της εβδομαδιαίας εφημερίδας Τόλμη της Θράκης, επιβεβαιώθηκε και εκτός του χώρου εργασίας. Οι Μαρία Κώστογλου, Αλέξανδρος Παυλικιάνος, Γιώργος Κουτσουρλής, Μαλαματένια Αλατζά, Φωτεινή Τσεμπέρη και Σεμπαϊδήν Καραχότζα, από τη δημοσιογραφική ομάδα και οι Ηλίας Τάσος, Βασίλης Μαυρίδης, Βασίλης Ζαγαλίκης, από το τεχνικό επιτελείο. Μαζί με τους Κώστα Κανάτα, Παύλο Σιδηρόπουλο, Τάσο Κώστογλου και Νίκο Ιγνατιάδη, αποτελούν αυτή τη στιγμή μια πολύ συγκροτημένη και κυρίως αποτελεσματική ομάδα για το κανάλι και την εφημερίδα.

Ωστόσο εκείνο που αξίζει να σημειώσουμε είναι το ομαδικό πνεύμα βάσει του οποίου λειτουργούν όλοι οι προαναφερόμενοι, με δεδομένο μάλιστα ότι ως γνωστό στα περισσότερα μέσα ενημέρωσης επικρατεί η αντιζηλία και ο ανταγωνισμός μεταξύ των δημοσιογράφων. Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει, αντιθέτως μιλάμε για μια δημοσιογραφική ομάδα όπου δουλεύουν όλοι για έναν και ένας για όλους κι αυτό είναι κάτι που δε χρειάζεται να το πει κανείς αφού φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τη δουλειά που τα παιδιά αυτά βγάζουν.
Βέβαια προς αυτή την κατεύθυνση βοηθάει ιδιαίτερα και το ίδιο το εργασιακό τους περιβάλλον αφού πέρα από τη φιλική συμπεριφορά των εργοδοτών προς τους υπαλλήλους, τους διασφαλίζει όλα τα υλικοτεχνικά μέσα που κάνουν πιο εύκολη και πιο αποδοτική τη δουλειά τους. Έτσι, ο συνδυασμός όλων αυτών έχει ένα και μόνο αποτέλεσμα, τη δική σας έγκυρη και έγκαιρη και πάνω απ’ όλα αντικειμενική ενημέρωση. Ευχή όλων φυσικά είναι να συνεχιστεί το άψογο αυτό κλίμα συνεργασίας αφού από μόνο του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου