Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009



Πολύ νωρίς το Ξανθιώτικο ντέρμπι της Δ΄ Εθνικής



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προχώρησε την περασμένη Πέμπτη στη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2009-2010, του οποίου η έναρξη ορίστηκε στις 20-9-2009.
Μία μέρα μετά στον Αγ. Νικόλαο Νάουσας διενεργήθηκε η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα του 1ου, 2ου, 3ου, και 4ου ομίλων του Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής.
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ


Με 16 ομάδες θα διεξαχθεί φέτος ο Α΄ όμιλος και έτσι δεν θα υπάρχει ρεπό, ενώ πολύ νωρίς θα γίνει φέτος το μοναδικό Ξανθιώτικο ντέρμπι μεταξύ Εχίνου Σπορ και Ορφέα Puma, αφού η τρίτη εκπρόσωπός μας, ΑΠΟΞ SKODA δεν δήλωσε συμμετοχή, χωρίς όμως να αντικατασταθεί από την δευτεραθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης που ήταν ο Άρης Πετεινού.
ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση ο προπονητής του Εχίνου Σπορ, Απόστολος Κουτρουλός, αφού πιστεύει ότι το ξεκίνημα είναι αυτό που σου δίνει την ψυχολογία για να σταθείς όσο το δυνατόν καλύτερα. Φέτος ξεκινά από τον Εχίνο την περιπέτειά του, υποδεχόμενος την φιλόδοξη Ηράκλεια η οποία στοχεύει στην άνοδο. Σίγουρα μια πρεμιέρα δύσκολη αλλά με την θερμή συμπαράσταση του κόσμου, αναμένεται να ξεκινήσει θετικά, ενώ σε περίπτωση νίκης θα της δώσει το κάτι παραπάνω για την συνέχεια. Στην 2η αγωνιστική βρίσκει μπροστά του την Ελπίδα Σαππών από την οποία έχασε και στους δύο αγώνες πέρυσι και στον φιλικό φέτος στον Εχίνο. Πέρυσι την ίδια αγωνιστική υποδέχθηκε την ομάδα των Σαππών στον Εχίνο ενώ φέτος γίνεται το αντίθετο. Την 3η αγωνιστική υποδέχεται τον Ορφέα Puma, που μπορεί πέρυσι να ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος αλλά φέτος υπάρχουν άλλες δυνατότητες και προοπτικές.
Ορφέα Puma

«Ήταν η καλύτερη κλήρωση όλα τα χρόνια που συμμετέχει ο Ορφέας Puma στην Δ΄ Εθνική», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Τηλαβερίδη, που όμως θα ήθελε στην πρεμιέρα να ξεκινούσε από την έδρα του το γήπεδο του ΑΟΞ. Την 1η αγωνιστική αγωνίζεται στο Σουφλί με τον νεοφώτιστο Έβρο και την 2η αγωνιστική υποδέχεται άλλα μία νεοφώτιστη ομάδα το Καλαμπάκι Δράμας. Την 3η αγωνιστική πάει στον Εχίνο σε ένα ντέρμπι που όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά, χωρίς προβλέψεις.
Πολλά φιλικά έχουν δώσει οι δύο εκπρόσωποί μας στο διάστημα της προετοιμασίας τους, ενώ στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Α΄ φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ξεπέρασαν πολύ εύκολα τα εμπόδια των αντιπάλων τους. Ο Εχίνος Σπορ 0-5 στο Δροσερό τον Φίλιππο και ο Ορφέας Puma 2-8 στην Λεύκη της Α.Ε. Κυψέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου