Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ / 1ος ΟΜΙΛΟΣ
Πολύτιμο βαθμό ο Ορφέας Puma από την Προσοτσάνη – Με την ίδια συνταγή η νέα νίκη του Εχίνου Σπορ
Για πέμπτη αγωνιστική στις οκτώ που έχουμε διανύσει στον φετινό μαραθώνιο της Δ΄ Εθνικής οι δύο εκπρόσωποί μας Ορφέας Puma και Εχίνος Σπορ έμειναν αήττητοι.
Ο Ορφέας Puma πήρε λευκή ισοπαλία στην Προσοτσάνη από την ομώνυμη ομάδα που ήταν η δεύτερη για την ξανθιώτικη ομάδα στις τέσσερις εξόδους της και ανέβηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Εχίνος Σπορ κέρδισε στην έδρα του τον Βρασίδα Ν. Περάμου πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1.
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΟΡΦΕΑΣ PUMA
Τρίτωσε το καλό για τον Ορφέα Puma, ο οποίος μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες συνέχισε το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων και μακριά από το γήπεδο του ΑΟΞ φεύγοντας με ένα βαθμό από την λευκή ισοπαλία, που πήρε στην Προσοτσάνη από την ομώνυμη ομάδα.
Ένας βαθμός που μπορεί να αποδειχθεί χρυσός γιατί ο αντίπαλος συγκαταλέγεται στις καλές ομάδες της κατηγορίας με πολλές φιλοδοξίες για την επάνοδο στην Γ΄ Εθνική. Μπορεί το λευκό αποτέλεσμα να προδιαθέτει κάποιον αρνητικά όμως η ομάδα του Δημήτρη Τηλαβερίδη στάθηκε πολύ καλά στην συνάντηση αυτή και έκανε αισθητή την παρουσία της δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες που όμως οι επιθετικοί της στάθηκαν άτυχοι ή έπεσαν στον πολύ καλό τερματοφύλακα Αβραάμ.
Να πούμε τέλος ότι ο Ορφέας Puma, ολοκλήρωσε την συνάντηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μουμίν Τουγιάλ με δεύτερη κίτρινη στο 89΄.
ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ –Ν. ΠΕΡΑΜΟΣ
Πλήρης ήταν και πάλι ο αιφνιδιασμός για τον Εχίνο Σπορ που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του νεοφώτιστου της ΕΠΣ Καβάλας, Βρασίδα Ν. Περάμου με σκορ 2-1. Ένα αποτέλεσμα πολύ μικρό για τους παίκτες του Τόλη Κουτρουλού που παρότι έβαλαν τα θεμέλια της νίκης από το 30λεπτο όταν προηγήθηκαν με 2-0 αλλά συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ αλλά είτε ο Χατζηνικολής είτε τα δοκάρια του κράτησαν τον σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Ο Δεσύλας στην επανάληψη ήταν αυτός που δύο φορές σε προσπάθειές του, είδε την μπάλα να αποκρούεται από την δοκό.
Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε με τα γκολ των Πελτεκίδη στο 12΄, Παντελή στο 30΄ και Τζίνη στο 78΄.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τον νεοφώτιστο Μ. Αλέξανδρο Γεφυρουδίου Σερρών, υποδέχεται ο Ορφέας Puma την Κυριακή και θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία σε όπλο το αήττητο των τεσσάρων εντός έδρας αγωνιστικών.
Ο Εχίνος Σπορ θα αγωνιστεί στην Αλεξανδρούπολη με την Ένωση Θράκης που θέλει να κάνει μία νέα αρχή σβήνοντας παράλληλα τους -6 βαθμούς που ξεκίνησε το πρωτάθλημα.
ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Η πρωτοπόρος Ηράκλεια πέρασε και μέσα από τον Ίασμο και αύξησε σε τέσσερις τους βαθμούς της διαφοράς από τον Εθνικό Γαζώρου που κέρδισε την Πετρούσα και την Κυριακή συγκρούονται στην Ηράκλεια σε έναν αγώνα που κρίνει κατά ένα μεγάλο μέρος την πρωτιά. Δεν χάρηκαν για πολύ την εκτός έδρας νίκη το Σουφλί στο ντέρμπι του Έβρου επί της Ένωσης Θράκης, αφού οι Πιερείς 2004 τους …πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα ρίχνοντας τους από την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Όπως αναμενόταν μετά το τέλος του ισόπαλου εντός έδρας αγώνα των Κρηνίδων με την Ελευθερούπολη ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής που είναι ο γνωστός μας από την θητεία του στην Skoda Ξάνθη, Μπάμπης Ζεκερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου