Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ / 1ος ΟΜΙΛΟΣ
Άρχοντας στο γήπεδό του ο Ορφέας Puma
Το απόλυτο της έδρας των τριών πρώτων αγωνιστικών διατήρησε ο Ορφέας Puma, που κέρδισε και την Ένωση Θράκης. Αντίθετα ο Εχίνος Σπορ υποχρεώθηκε στην δεύτερη εντός έδρας ήττα έχοντας όμως πολλά παράπονα για τον Δραμινό διαιτητή τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την νέα ήττα.
ΟΡΦΕΑΣ PUMA – ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ
«Αφιλόξενος» αποδείχθηκε για 3η φορά φέτος στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Ορφέας Puma, που ανάγκασε άλλη μία ομάδα να φύγει ηττημένη. Θύμα της στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής η Ένωση Θράκης την οποία κέρδισε με 3-2.
Οι παίκτες του Δημήτρη Τηλαβερίδη έβαλαν τα θεμέλια της τρίτης τους φετινής νίκης από το ημίχρονο. Προηγήθηκαν στο πρώτο 45λεπτο με 2-0 χάρη σε δύο γκολ με κεφαλιές του Μαλαδένη στο 25΄ και 40΄ λεπτά.
Στην επανάληψη οι Εβρίτες προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση μείωσαν στο 60΄ σε 2-1 αλλά το γκολ του Σταύρου Βασιλειάδη στο 70΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, έφερε και πάλι την ισορροπία και την διαφορά των δύο γκολ ασφαλείας. Με πέναλτι έκλεισαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι στο 88΄ γράφοντας το τελικό 3-2.
ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ – ΕΛΕΥΘ)ΠΟΛΗ
Την δεύτερη εντός έδρας ήττα υπέστη ο Εχίνος Σπορ που έχασε από την Ελευθερούπολη με 0-1. Το μοναδικό γκολ επιτεύχθηκε στο 65΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και που έφερε πολλές διαμαρτυρίες στον Δραμινό διαιτητή, ο οποίος πέντε λεπτά αρνήθηκε την εσχάτη των ποινών στους γηπεδούχους.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Στην έδρα του αγωνίζεται και πάλι ο Ορφέας Puma, που υποδέχεται τους Πιερείς 2004, οι οποίοι με τις δύο εντός έδρας ισοπαλίες και μία ήττα στην Ηράκλεια τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές απομακρύνθηκε από την κορυφή.
Στις Κρηνίδες πηγαίνει ο Εχίνος Σπορ για να αντιμετωπίσει τον Κεραυνό ο οποίος μετρά μία νίκη από την πρεμιέρα και μάλιστα μέσα στην Πετρούσα.
ΡΕΤΙΡΕ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑ
Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης έκανε η Ηράκλεια που κέρδισε μέσα στην Προσοτσάνη, μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με την Σερραϊκή ομάδα. Στην δεύτερη θέση πέρασε ο νεοφώτιστος Έβρος Σουφλίου, ενώ την πρώτη του νίκη έκανε το Καλαμπάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου