Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Ο Εχίνος Σπορ δύσκολα στους ημιτελικούς του κυπέλλου

Αυλαία στην Δ΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης είχαμε την περασμένη Τετάρτη αφού ο Εχίνος Σπορ ζήτησε να αγωνιστεί κατ΄ εξαίρεση, κάτι που έγινε δεκτό τόσο από τη διοίκηση του Αστέρα Μαγικού όσο και από τη διοργανώτρια αρχή.
Οι άλλοι τρεις αγώνες οι οποίοι και αυτοί είναι νοκ - άουτ θα γίνουν κανονικά την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 14:30.
Στο αγωνιστικό μέρος του αγώνα του Μαγικού ο Εχίνος Σπορ μπορεί να ήταν το λογικό φαβορί – λόγω και της διαφοράς κατηγορίας – αλλά άργησε να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων. Το τελικό 0-3 μόνο άνετη νίκη δεν προϊδεάζει κάποιον όταν το ακούει. Ευτυχώς για την ομάδα του Τόλη Κουτρουλού δεν ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που χάνει ευκαιρίες να δέχεται πρώτη γκολ.
Κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, έχασαν ευκαιρίες όχι μόνο να ανοίξουν το σκορ αλλά και να αυξήσουν το δείκτη του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 65΄ οι γηπεδούχοι είχαν την κλασική τους ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν το σουτ του Νικολαΐδη έφυγε ελάχιστα από την κάθετη δοκό. Τα γκολ της νίκης πρόκρισης πέτυχαν οι Μπαντάκ Γκιουκσέν στο 86΄, Δεσύλλας στο 90΄ και Τζουβάρας στο 90+3΄.
Έτσι η μία από τις δύο εκπροσώπους μας στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, περιμένει τους άλλους τρεις φιναλίστ των ημιτελικών, στη διεκδίκηση του φετινού κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης.
Τη συνάντηση διηύθυνε χωρίς προβλήματα ο Βασίλης Ουζουνίδης (Κούλα Χασάν – Γιώργος Πατηνιώτης) ενώ 4ος ήταν ο Νίκος Χρηστάκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ (Τσουβαλίδης): Κοτσικόπουλος, Φαρατζανίδης, Μιχαλούστας, Αργυρίου (88΄ Νικάκης), Ελευθεριάδης, Τσουβαλίδης, Χικμέτ, Κουμουλίδης (58΄ Πιαλούδης), Νικολαΐδης, Ξαντινίδης (90΄ Τζόλας), Κων/νίδης
ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ (Κουτρουλός): Κουρτίδης, Κουράκ, Παπαγεωργίου, Γιουρούκ Τζουβάρας, Τσακίρ Σουλεϊμάν (64΄ Πεχλιβανίδης), Δεσύλλας, Οζάϊ, Αλή (32΄ Φατσής), Μπαντάκ, Παντελής (55΄ Γιαπουντζής).
Α1΄ ΕΠΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο Α΄ ΓΥΡΟΣ;
Με την 15η αγωνιστική συνεχίζεται η Α1 της ΕΠΣ Ξάνθης την Κυριακή 10-1-2010 όμως υπάρχει μία ακόμη αγωνιστική, η 14η, που δεν έγινε λόγω της βροχόπτωσης, με πιθανότερη ημέρα διεξαγωγής το Σάββατο 16-1-2010.
Το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό στη Θαλασσιά μεταξύ της δεύτερης Αναγέννησης και της πρωτοπόρου ΑΕΠ Ευμοίρου.
Γ΄ ΕΠΣ: ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟΝ Α΄ ΓΥΡΟ
Στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου οδεύει και αυτό το πρωτάθλημα, με τη διεξαγωγή ενός αναβληθέντος αγώνα την Κυριακή 3-1-2010 μεταξύ του Ορφέα Ν. Αμισσού και του Σαμακώβ, που ήταν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, ενώ εκκρεμούν άλλες δύο συναντήσεις, από την προηγούμενη αγωνιστική που είχαν αναβληθεί λόγω της βροχόπτωσης. Μία από αυτές, αυτή στην Κοτύλη μεταξύ της Πάχνης και του Π. Κατραμίου μπορεί να διεξαχθεί την Κυριακή στις 3 Ιανουαρίου.
Βάσει προγράμματος, η αυλαία του πρώτου γύρου έχει ορισθεί για την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου