Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Αήττητος εκτός έδρας ο Εχίνος Σπορ – Πρώτη απώλεια στο γήπεδό του για τον Ορφέα Puma
Ισόβαθμοι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Δ΄ Εθνικής με δέκα πέντε βαθμούς, βρίσκονται από το απόγευμα της Κυριακής, οι δύο εκπρόσωποί μας Ορφέας Puma και Εχίνος Σπορ, που έφυγαν από τα γήπεδα που αγωνίζονταν για έκτη αγωνιστική στις εννιά που έχουμε διανύσει στο φετινό μαραθώνιο, με θετικό αποτέλεσμα.
Ο Εχίνος Σπορ πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη επί της Ένωσης Θράκης, με το χαρακτηριστικό για την ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού να είναι ότι παραμένει αήττητη μακριά από τον Εχίνο.
Ο Ορφέας Puma δεν τα κατάφερε να διευρύνει το σερί των νικών στην έδρα του σε πέντε, παραχωρώντας ισοπαλία στον Μέγα Αλέξανδρο Γεφυρουδίου Σερρών. Η ομάδα του Δημήτρη Τηλαβερίδη δημιουργεί κακή παράδοση φέτος με τις νεοφώτιστες ομάδες, αφού από τις τέσσερις που έχει αγωνιστεί έχει κερδίσει μόνο το Καλαμπάκι.
ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ – ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ
Τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Εχίνος Σπορ που κέρδισε στην Αλεξανδρούπολη την Ένωση Θράκης με 1-0. Δύο όψεις είχε το παιχνίδι της ομάδας του Τόλη Κουτρουλού. Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς παρασύροντας και τους Εβρίτες, με αποτέλεσμα στην επανάληψη να βγει μπροστά και να ευτυχήσει λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου να πετύχει το γκολ με κεφαλιά του Κουράκ που τελικά στάθηκε αρκετό για την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο φετινό μαραθώνιο της Δ΄ Εθνικής.
ΟΡΦΕΑΣ PUMA - ΓΕΦΥΡΟΥΔΙ
Την πρώτη απώλεια είχε στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Ορφέας Puma, που παρεχώρησε ισοπαλία με 1-1 στη νεοφώτιστη ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γεφυρουδίου Σερρών.
Από ένα ημίχρονο καλής απόδοσης είχαν οι δύο ομάδες. Το πρώτο ανήκει στους παίκτες του Δημήτρη Τηλαβερίδη που εκτός του γκολ του Κιοσέ Τζοσκούν λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου, έχασαν άλλες τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τους σκόρερ, τον Βασιλειάδη και τον Ημήτ να «τελειώσουν» τον αγώνα χωρίς να πετύχουν τουλάχιστον το δεύτερο γκολ.
Στην επανάληψη μπήκαν νωθροί δίνοντας τη δυνατότητα στους Σερραίους να βγουν μπροστά και να ισοφαρίσουν στο 54΄ χωρίς στη συνέχεια να μπορέσουν να ανατρέψουν την κατάσταση με το τελικό 1-1 να είναι δίκαιο.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Στον Εχίνο αγωνίζεται ο Εχίνος Σπορ με τους Πιερείς Καβάλας που έχασαν τη νίκη με το Καλαμπάκι την περασμένη αγωνιστική στο τελευταίο λεπτό όταν δέχθηκαν την ισοφάριση.
Στο γειτονικό Ίασμο πηγαίνει ο Ορφέας Puma, που ελπίζει να μην τριτώσει το κακό σε έναν ακόμη νεοφώτιστο, προηγήθηκαν Σουφλί και Βρασίδας Ν. Περάμου.
ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Ακάθεκτη προς την Γ΄ Εθνική βαδίζει η Ηράκλεια που κέρδισε το ντέρμπι κορυφής και αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από το δεύτερο Σουφλί που έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής με τη νίκη του στην Προσοτσάνη, με το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση να το πετυχαίνει στο 3ο λεπτό.
Η πρώτη του Μπάμπη Ζεκερίδη δε συνοδεύτηκε με νίκη αλλά με ισοπαλία στο καβαλιώτικο ντέρμπι στις Ελευθερές με τον Βρασίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου