Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Αξίζει τη στήριξη των φιλάθλων η Makro Ξάνθη


Ειλικρινείς κουβέντες από τον πρόεδρο της Makro Ξάνθη κ. Νίκο Νικολόπουλο την προηγούμενη εβδομάδα στη συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας.
Ένα μεγάλο ρίσκο που πήραν οι άνθρωποι της ξανθιώτικης ομάδας φέτος με την ομάδα που δημιούργησαν. Ένα πολύ δυνατό ρόστερ με το οποίο ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε σαφώς περισσότερες νίκες.
Η προσπάθεια αυτή αξίζει τη στήριξη του κόσμου. Με 50 Ευρώ μόνο έχει κανείς την δυνατότητα να παρακολουθεί τα Σάββατα, τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας για το πρωτάθλημα της Α2 και να περνά όμορφα απογεύματα στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ.
Πέρα από το θέαμα και την ενίσχυση της ομάδας με την παρουσία, όσοι προμηθευτούν το διαρκείας θα κερδίσουν μοναδικά δώρα. Τα εισιτήρια που εκδόθηκαν είναι 2000 στον αριθμό και σε κάθε ένα υπάρχει ένα νούμερο, το οποίο αντιστοιχεί σε λαχνούς. Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα θα κληρωθούν τέσσερα δώρα, τα οποία είναι: Ένα αυτοκίνητο αξίας 13.000 Ευρώ, ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Final Four της Ευρωλίγκας και δύο βεσπάκια αξίας 1500 Ευρώ το ένα.
Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας μπορούν να τις βρουν στα γραφεία της ομάδας στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ καθημερινά τις ώρες 18.00΄ - 20.00΄ ή να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 6974261700 (κ. Φάνη).

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Η διεξαγωγή των εκλογών στις 4 Οκτωβρίου κατέστησε αναγκαία την αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο πρώτων αγωνιστικών της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ Ανδρών. Έτσι οι αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής θα γίνουν στις 26 και όχι στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ αυτές τις δεύτερης στις 30 Σεπτεμβρίου αντί στις 3 Οκτωβρίου.
Η Makro Ξάνθη, ξεκινά την φετινή της περιπέτεια από το ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ όπου το ερχόμενο Σάββατο στις πέντε το απόγευμα υποδέχεται τον Ερμή Περάματος. Το πρώτο ουσιαστικό σοβαρό τεστ μπροστά στο κοινό της και ενώ απομένουν είκοσι μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που έχει ορισθεί για τις 17 Οκτωβρίου.

ΦΙΛΙΚΑ
Αλλά δύο φιλικά προετοιμασίας έδωσε την εβδομάδα που μας πέρασε η Makro Ξάνθη, με τον ΓΑΣ Κομοτηνή και τον ΚΑΟ Δράμας, που ήταν και τα τελευταία πριν την πρεμιέρα του κυπέλλου, μια και αναβλήθηκε το σημερινό φιλικό με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Δεν προσέφερε και πολλά πράγματα, στον Γρηγόρη Σουλιώτη το προτελευταίο φιλικό με τον ΓΑΣ Κομοτηνή, με το τελικό σκορ να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα που περισσότερο περνά ως περίπατος παρά ως αγώνας. Από το ξεκίνημα (7-0) μέχρι και το τέλος της 3 ης περιόδου ο αγώνας ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Ευτυχώς στην τελευταία περίοδο πάτησαν «φρένο» με την διαφορά να διατηρείται στο +23.
Στα χαρακτηριστικά της συνάντησης η πρώτη παρουσία του Ντανίλο Ντράσκοβιτς που άφησε θετικές εντυπώσεις στην συμμετοχή του στην συνάντηση και να σκεφτεί κανείς ότι είχε φτάσει στην Ξάνθη μόλις τις πρωινές ώρες της ίδιας μέρας. Από την άλλη δεν αγωνίστηκαν οι Γέλενιτς και Μαρουλλάκης για προληπτικούς κυρίως λόγους.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Σαλικίδης (Ξάνθης) Ντούρας (Κομοτηνή).
Τα 10λεπτα: 18-7, 45-22(ημιχ.), 62-36, 74-51 τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου