Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Ορφέα Puma – Με την ίδια συνταγή η νίκη του Εχίνου Σπορ
Χέρι – χέρι βαδίζουν οι δύο εκπρόσωποί μας στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής Ορφέας Puma και Εχίνος Σπορ. Μετά από δέκα αγώνες, βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου με δέκα οκτώ βαθμούς, μετά τις νέες νίκες τους.
Ο Ορφέας Puma πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στον Ίασμο και ο Εχίνος Σπορ την 4η συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά στην έδρα του επί των Πιερέων 2004.
ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ – ΠΙΕΡΕΙΣ 2004
Με την ίδια συνταγή πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη ο Εχίνος Σπορ. Με πλήρη αιφνιδιασμό στο πρώτο ημίχρονο έκαμψε πολύ γρήγορα την αντίσταση των Πιερέων Καβάλας με σκορ 3-1.
Στο 22ο λεπτό ο Πεχλιβανίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ και στο 27ο λεπτό ο Μεσούτ με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 35΄ ο Γιαπουντζής με κεφαλιά έβαλε γερά θεμέλια για τη νίκη κάνοντας το 3-0.
Οι Καβαλιώτες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στην επανάληψη και στο 75ο λεπτό με τον Δανίδη σε 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΙΑΣΜΟΣ - ΟΡΦΕΑΣ PUMA
Από την κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε ο Ορφέας Puma που με τρία γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά έκανε τη μεγάλη ανατροπή (3-1) στον Ίασμο κερδίζοντας με 3-4 τον Μέγα Αλέξανδρο, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα την πρώτη εκτός έδρας νίκη.
Οι παίκτες του Δημήτρη Τηλαβερίδη προηγήθηκαν μόλις στο 3΄ λεπτό με τον Κιοσέ αλλά η γρήγορη ισοφάριση τους άλλαξε τα σχέδια και ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Ξανθιώτης Χρήστος Μαλαδένης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους με 2-1. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 65΄ οι Κομοτηναίοι αύξησαν το προβάδισμα σε 3-1 βάζοντας θεμέλια για την πρώτη τους νίκη. Δεν υπολόγισαν όμως σωστά και στο τελευταίο 10λεπτο ήρθαν τα πάνω κάτω. Δύο γκολ του Μουμίνογλου σε λιγότερο από δύο λεπτά (80΄- 81΄), έφεραν τον αγώνα στα ίσα (3-3) και ένα λεπτό πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας (89΄) ο Κετσιεμενίδης έδωσε τη μεγάλη νίκη.
Οι Ξανθιώτες έχουν πολλά παράπονα από τη «φιλοξενία» των γηπεδούχων τόσο κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου όσο και μετά το τέλος.
ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ
Στην παραπαίουσα Προσοτσάνη πηγαίνει ο Εχίνος Σπορ για να διατηρήσει το εκτός έδρας αήττητό του, ενώ ο Ορφέας Puma υποδέχεται στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Ενικό Γαζώρου, τον οποίο με νίκη θα τον ξεπεράσει στην βαθμολογία.
ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Δύο βαθμούς άφησε η Ηράκλεια στην Πετρούσα παρότι προηγήθηκε πολύ νωρίς. Έτσι έδωσε τη δυνατότητα στο Σουφλί, το οποίο παρά τις απουσίες λόγω της γρίπης, πέρασε από το Γεφυρούδι και μείωσε στους τρεις τους βαθμούς τη διαφορά τους. Στο δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι στις Ελευθερές αυτή τη φορά είχαμε νικητή το γηπεδούχο Βρασίδα επί της Ελευθερούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου