Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Με θρίαμβο στην 3η θέση ο Ορφέας Puma – Πρώτη εκτός έδρας ήττα για τον Εχίνο Σπορ
Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Δ΄ Εθνικής, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Ηράκλεια, ανέβηκε μόνος του ο Ορφέας Ρuma που κέρδισε στο γήπεδο του ΑΟΞ και τον Εθνικό Γαζώρου Σερρών.
Ο άλλος εκπρόσωπός μας Εχίνος Σπορ δεν τα κατάφερε στην Προσοτσάνη να διατηρήσει το εκτός έδρας αήττητο χάνοντας με 1-0.
ΟΡΦΕΑΣ PUMA – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
Θρίαμβο πέτυχε ο Ορφέας Puma που επιβλήθηκε του Εθνικού Γαζώρου με 2-1. Οι παίκτες του Δημήτρη Τηλαβερίδη μπήκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, πήραν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 30ο λεπτό με τον Χαλήλ, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι Σερραίοι προσπάθησαν για την ισοφάριση και έχασαν μοναδική ευκαιρία να φέρουν τον αγώνα στα ίσα στο 60ο λεπτό με τον πρώτο σκόρερ του ομίλου Αγγελακά, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει από τα ένδεκα βήματα (πέναλτι) τον Κισά Ομέρ. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Καριώτης.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Ορφέας Puma, ανέλαβε και πάλι τα ηνία του αγώνα, αφού φάνηκαν επηρεασμένοι οι φιλοξενούμενοι από την εις βάρος τους εξέλιξη και κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη στο 90ο λεπτό με τον Σταύρο Βασιλειάδη. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις.
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ
Ένα γκολ έκρινε την αναμέτρηση της Προσοτσάνης μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Εχίνου Σπορ. Αυτή τη φορά οι Δραμινοί ήταν που πέτυχαν πρώτοι γκολ στο 19ο λεπτό και τελικά αποδείχθηκε αρκετό για να επιστρέψουν στις νίκες.
Από την άλλη η ομάδα του Τόλη Κουτρουλού προσπάθησε αλλά είχε να αντιμετωπίσει την αναγκαστική αλλαγή του Κουράκ στο 35΄, ενώ ο αντικαταστάτης του Τσακίρσουλεϊμάνογλου αποβλήθηκε στο 88΄με δεύτερη κίτρινη, όπως επίσης και ο Πεχλιβανίδης δύο λεπτά αργότερα, αφήνοντας την ομάδα τους με εννιά παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.
ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ
Πέντε χιλιόμετρα μακριά από την Προσοτσάνη, στην Πετρούσα, θα πάει την Κυριακή ο Ορφέας Puma για να αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα που ανήκουν στον ίδιο Δήμο της Προσοτσάνης.
Αντίθετα ο Εχίνος Σπορ θα υποδεχθεί τον Μ. Αλέξανδρο Γεφυρουδίου που γνώρισε εντός έδρας ήττα από το Καλαμπάκι Δράμας.
ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από την Ηράκλεια, η Σερραϊκή ομάδα δεν μπόρεσε να κερδίσει, μένοντας και πάλι στο 1-1 αυτή τη φορά στην Ελευθερούπολη, χωρίς όμως να μπορεί να εκμεταλλευθεί το στραβοπάτημά της ο Έβρος Σουφλίου που παρεχώρησε ισοπαλία με το ίδιο σκορ στον ουραγό Μ. Αλέξανδρο Ιάσμου που ισοφάρισε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, διατηρώντας τους τρεις βαθμούς της διαφοράς.
Σημαντικές νίκες πέτυχαν εκτός έδρας ο Βρασίδας Ν. Περάμου και οι Κρηνίδες με την ομάδα του Μπάμπη Ζεκερίδη να αρχίζει να ανεβαίνει και βαθμολογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου