Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ / 1ος ΟΜΙΛΟΣ
Πρώτη νίκη για τον Εχίνο Σπορ – Ήττα για τον Ορφέα Puma
Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των δύο εκπροσώπων μας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής. Ο Εχίνος Σπορ πέτυχε την πρώτη του νίκη μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, ενώ ο Ορφέας Puma γνώρισε τη δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα μετά από τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές αήττητος. Χαρακτηριστικό της δεύτερης ήττας της ομάδας του Δημήτρη Τηλαβερίδη, ήταν ότι την γνώρισε και αυτήν από μία άλλη νεοφώτιστη ομάδα, τον Βρασίδα Ν. Περάμου Καβάλας, όπως και της πρεμιέρας από το νεοφώτιστο Έβρο Σουφλίου.
ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ
Τη χαρά της πρώτης νίκης «γεύθηκε» ο Εχίνος Σπορ, πετυχαίνοντας μάλιστα μισή ντουζίνα γκολ. Θύμα της ομάδας του Κουτρουλού το νεοφώτιστο Καλαμπάκι που το κέρδισε με 6-2 και ανέβηκε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό με τον Τζουβάρα και παρότι δέχθηκαν πολύ γρήγορα (12΄) την ισοφάριση από τον Τζιβανάκη, πήραν το προβάδισμα στο 35΄ με τον Μεσούτ. Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν το ιδανικότερο για τους παίκτες του Τόλη Κουτρουλού αφού σε διάστημα πέντε λεπτών (47΄ - 52΄) ευτύχησαν να πετύχουν τρία γκολ και να οριστικοποιήσουν τη νίκη τους, τα οποία πέτυχαν οι Μπαντάκ, Γιαπουντζής και Δεσσύλας.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 65΄ με τον Νότα σε 5-2 αλλά ο Γιαπουντζής με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκλεισε το σκορ στο 78΄ γράφοντας το τελικό 6-2.
ΒΡΑΣΙΔΑΣ – ΟΡΦΕΑΣ PUMA
Δεν τα κατάφερε στο νεοφώτιστο Βρασίδα Ν. Περάμου Καβάλας ο Ορφέας Puma, χάνοντας με 2-0. Οι νικητές ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς και μάλιστα με αυτογκόλ του Καριώτη στο 10ο λεπτό και οριστικοποίησαν τη νίκη τους στο 62ο λεπτό με τον Φαρφάκογλου.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν και δοκάρι και έδειξαν ότι είχαν περισσότερο πάθος για την πρώτη τους νίκη. Αντίθετα η ξανθιώτικη ομάδα φάνηκε επηρεασμένη από τα γκολ που δέχθηκε στο ξεκίνημα των ημιχρόνων.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Εντός έδρας αγωνίζονται την ερχόμενη Κυριακή και οι δύο ομάδες του νομού μας, με αντιπάλους στα μέτρα τους. Ιδιαίτερα η Ένωση Θράκης έχει ένα πολύ καλό σύνολο και καθόλου τυχαία δεν ήταν η νίκη της προπερασμένης αγωνιστικής επί της φιλόδοξης Ηράκλειας.
ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΡΕΤΙΡΕ
Η Ηράκλεια ήταν η μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής αφού πήρε άνετα το ντέρμπι κορυφής με τον πρωτοπόρο Πιερέων Καβάλας στέλνοντάς τον στην 4η θέση. Στο ρετιρέ έχει συγκάτοικο την Προσοτσάνη, νικήτρια του ντέρμπι του Δήμου Προσοτσάνης Δράμας, απέναντι στην Πετρούσα και σε απόσταση ενός βαθμού την Ελπίδα Σαππών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου