Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟΛΜΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 29/9/2010


Click to launch the full edition in a new window
Online Publishing from YUDU

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα .
    Την Κυριακή 03-09-2010 στο ΔΑΚ η ομάδα των γυναικών της Ασπίδας που αγωνίζεται φέτος στην Α2 κατηγορία δίνει αγώνα κυπέλου .
    Υπάρχει μεγάλη οικονομική δυσκολία για την αντιμετώπιση των οικονομικών δυσκολιών από την μεριά της ακαδημίας και λόγω του ότι δεν γίνεται οι άνθρωποι που έχουν τον ρόλο του προπονητή να είναι ταυτόχρονα και μανατζερ με συνέπεια να υπάρχει υστέρηση στην συλογή κάποιου ποσού έτσι ώστε να μην υπάρχει η περίπτωση να παραιτηθούν από το πρωτάθλημα λόγω οικονομικών προβλημάτων.
    Εκείνο που πιστεύω ότι χρειάζεται τώρα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή του εγχειρήματος .
    Έχετε την πείρα με την ανδρική ομάδα και πιστεύω ότι μπορείτε να βοηθήσετε στο κομάτι της προβολής της. Αν έχετε την διάθεση τουλάχιστον να μπορέσετε να καλύψετε το παραπάνω παιχνίδι θα δώσετε την καλύτερη στήριξη στην προσπάθεια των κοριτσιών που είναι από την πόλη μας έχουν τα δικά τους προβλήματα με τις σπουδές και με την προσπαθειά τους βοηθούν στην προβολή που τόσο ανάγκη έχει ο νομός.
    Μην μου πείτε για στήριξη από φορείς γιατί θα νομίσω ότι κάνετε μαύρο χιούμορ.
    Δεν είμαι μέλος του συλλόγου απλά πήρα το θάρος να ζητήσω την δική σας βοήθεια στο μέτρο που μπορείτε γιατί μόνο με την συμετοχή όλων μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα.
    Εάν μπορείτε να κάνετε κάτι θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε για να προβάλω την στήριξή σας από το δικό μου ταπεινό blog το xanthibasket.
    Ευχαριστώ πολύ .
    Χ"Αντωνίου Δημήτρης xanthibasket.
    Ο φίλος Φάνης Καραπιππερης μπορεί να βοηθήσει πολύ.
    http://xanthibasket.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή